Online
vurdering
Book for
at sælge

Sælg din bil i Aalborg

Vores bileksperter hjælper dig

vikøberallebiler.dk – Aalborg

Afdeling Aalborg
Hjulmagervej 15
9000 Aalborg

Telefon

89 87 33 33

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

Vi køber brugte biler i Aalborg til gode priser!

Uanset hvad der får dig til at overveje at sælge din bil – penge, miljø eller komfort – er vikøberallebiler.dk den rigtige samarbejdspartner til opgaven. Vi køber brugte biler i Aalborg, og vi tilbyder både en gratis vurdering af din bil samt en fornuftig og konkurrencedygtig pris.

Hos vikøberallebiler.dk får du hele pakken

Hos vikøberallebiler.dk er vi med fra de indledende overvejelser til den afsluttende handel, hvis du ønsker det. Du har nemlig altid friheden til at få både en online vurdering med en foreløbig pris samt en opfølgende samtale i vores afdeling i Aalborg om din bil, uden at du forpligter dig til et endegyldigt salg.

Du kan finde os her

Angiv din bils data:

Her finder du os – Bilkøb i Aalborg afdelingen

Fra nord:
Tag frakørsel 23-Aalborg N mod Aalborg N/Rørdal/Aalborg C-V/Færge Østhavnen. Hold til venstre, og følg skiltene mod Aalborg C/Aalborg V. Fortsæt ad Østre Alle. Hold til venstre for at blive på Østre Alle. Drej til højre, og følg Bødkervej. Drej til venstre, og følg Hjulmagervej.


Fra syd:
Tag frakørsel 27-Aalborg C mod Rute 180. Fortsæt ad Ådalsmotorvejen. Drej til venstre, og bliv på Sønderbro. Fortsæt ad Hjulmagervej.


Fra øst:
Fortsæt ad Hobrovej/Rute 180. Drej til højre, og følg Over Kæret/Rute 507/Rute 595. Drej til venstre ind på frakørslen mod Centrum. Flet sammen med Ådalsmotorvejen. Fortsæt ad Sønderbro. Drej til venstre, og bliv på Sønderbro. Fortsæt ad Hjulmagervej.

Åbningstider for Aalborg afdelingen

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

Åbent efter aftale

09:00 - 18:00

09:00 - 16:30

Åbent efter aftale

Lukket


Frokostpause mellem kl. 12:00-12:30

Stærk samarbejdspartner med et europæisk netværk

Når vi online har oplysninger som årgang, kilometertal og mærke, er vores eksperter klar til at rådgive dig mht. pris og et muligt salg via personligt fremmøde. Vurderingen i afdelingen tager omtrent 30 minutter, idet vi allerede har indhentet de centrale oplysninger via de oplysninger, du har indtastet online.

vikøberallebiler.dk er med dig hele vejen

Leder du efter et alternativ til private salgsannoncer og den lokale bilforhandler i Aalborg, er vi et godt match. Hos vikøberallebiler.dk spilder vi nemlig ikke tiden på unødig snak og langtrukne forhandlingsprocesser, men fokuserer 100% på en effektiv salgsproces, når vi køber de forskellige brugte biler i Aalborg.

Vi er en både stærk, pålidelig og ambitiøs samarbejdspartner, der kender brugtbilsmarkedet indgående og tilmed har et bredt europæisk netværk med mere end 20.000 opkøbere. Det giver dig et hav af muligheder for at sælge bilen langt hurtigere, end hvis du f.eks. satser på et privat salg.


Nemt og hurtigt – sælg din brugte bil hos os i Aalborg

Et privat salg af din brugte bil kan være tidskrævende, da du både selv skal tage stilling til annoncetekst, vurdering og ikke mindst salgskanaler. Du kan sagtens have en god bil, men kan måske have svært ved at prissætte den korrekt, hvorfor du enten ikke finder den rigtige kunde eller måske snyder dig selv. Vi anbefaler derfor altid, at du tager kontakt til vores ekspertteam.

Når vi køber biler i Aalborg, lægger vi vægt på en god og fair handel. Det vil sige den, hvor begge parter er tilfredse. Vi lægger også altid stor energi i at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser. Vælger du at sælge din bil til afdelingen i Aalborg, går der som regel kun et par dage, før betalingen er klaret. Derudover foregår denne på 100% sikker vis via bankoverførsel.

Fordelen ved at handle med os er, at vi klarer de administrative detaljer såsom afmelding, Vælger du at få os til at vurdere bilen, er der altid tale om et uforpligtende tilbud fra vores side, så du kan trygt kontakte os, hvis du vil have en både professionel og fair vurdering af din brugte bil i Aalborg.

Angiv din bils data: