Gratis onlinevurdering

Sælg din bil i København-Glostrup

Vores bileksperter hjælper dig

vikøberallebiler.dk København-Glostrup

Fabriksparken 18
2600 Glostrup

Telefon

  • Betalingen foretages senest dagen efter salget
  • Vores tjeneste er 100% omkostningsfri.
  • Ejerskiftet foregår nemt og sikkert i samarbejde med os og du får en bekræftelse

Sælg din bil i Glostrup - hurtigt, nemt og sikkert

Det kan være et langvarigt og indviklet arbejde at sælge din brugte bil. Du skal finde ud af, hvor meget den er værd, hvor du kan få den bedste pris, og hvordan du gerne vil sælge den. Bagefter skal du også finde en køber og organisere salget. Hvis du gerne vil af med din gamle bil, men ikke ved hvordan du skal komme videre, kan vikøberallebiler.dk være lige dén du leder efter.

Vi tilbyder en professionel, gratis bilvurdering, og et nemt og hurtigt salg. Vi ved, at du gerne vil undgå besvær og et bjerg af papirarbejde. Derfor hjælper vi med hele forløbet, og tager os af afregistreringen, slutseddel og afvikling af eventuelt restgæld i bilen. Med vikøberallebiler.dk undgår du en stressende og tidskrævende salgsproces, med uvist udfald. Vi står for et hurtigt og enkelt salg, og efterfølgende modtager du en direkte salgspris.

Du kan finde os her

Angiv din bils data:

Her finder du os – Bilkøb i Glostrup afdeling

Fra nord:

Kør syd ad rute 251 til rute 267 i Helsinge mod O3/Ringvejen. Fortsæt ad rute 267 til rute 16 på O3/Ringvejen mod Glostrup. Tag afkørslen nummer 17 fra O3 mod Glostrup/Fabriksparken. Drej højre ad Fabriksparken, destinationen ligger på højre hånd.

Fra syd:

Kør nordlig retning ad rute E47/E55 mod O4/Albertslund. Følg E47/E55 til afkørsel nr. 4 ved Albertslund N fra O4. Kør højre efter afkørslen ad Vestskovvej til Fabriksparken. Kør 2,5 km mod Ringvejen, destination er på venstre hånd.

Fra vest:

Kør østlig retning ad rute 463 til E20 mod O4 Albertslund. Følg E20 til Vestskovvej i Albertslund nord, tag afkørsel 4. Kør til højre efter afkørslen ad Vestskovvej til Fabrikparken. Fortsæt 2,5 km mod Ringvejen, destinationen er til venstre.

Åbningstider for Glostrup afdelingen

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

08:00 - 20:00

09:00 - 16:30

09:00 - 16:00

Offentlig Transport

Transport: Movia

Bus:

  • 500S - Stop: Smedeland (Fabriksparken)

Not valid:stjerner

Vores gratis og professionelle service i Glostrup

Vi ved, hvor svært det kan være at sælge en brugt bil. Derfor tilbyder vi en omfattende service, der gør dit bilsalg nemt og problemfrit. Vi vurderer din bil og beregner præcis, hvad den er værd i dens aktuelle stand. Du skal blot ringe og booke en aftale på vores indkøbsstation, som har praktisk beliggenhed i Glostrup. Her bliver din bil grundigt undersøgt af vores bileksperter, og dens nøjagtige værdi beregnet. Dette beregnes ud fra data som mærke, model, byggeår og kilometertal, samt din bils aktuelle stand og eventuelt ekstraudstyr.


Når vurderingen er færdig, vises din bil frem til vores europæiske netværk af købere. Her har du bedre mulighed for at opnå en god pris, end hvis du bare viser bilen til et par lokale forhandlere. Vi kontakter dig, når vi har fået et bud på din bil, og du kan så bestemme om du vil tage imod det. Du er ikke forpligtet til at sælge din bil til os, og vælger du ikke at sælge, er vores service stadig helt gratis. Vælger du derimod at sælge din bil til os, kan du straks booke en ny aftale for at afslutte salget. Vi har gratis vurdering og mere end 750.000 tilfredse kunder samt vores service er fuldstændig risikofri for dig.

Sådan fungerer det
1. Evaluering

Under besøget vil en indkøbsekspert gennemgå din bil.

2. Salg

Efter evalueringen får du en vejledende markedspris.

3. Ejerskifte

Ejerskiftet sker nemt og sikkert i samarbejde med os og du modtager en bekræftelse.

Angiv din bils data: