Få en præcis pris på bilen i stedet for en usikker bilvurdering online

Der findes flere hjemmesider, der tilbyder vurdering af bil online, men det er ikke let at se, hvilke der vil give dig en nøjagtig pris på din bil.

Med en bilvurdering online ved du aldrig, om du får den helt rigtige pris på din bil. Den pris du får er normalt beregnet ved at sammenligne din bil med lignende modeller online.

Vi tilbyder en gratis bilvurdering! Online vurdering af bil er unøjagtig, da din bil ikke bliver undersøgt personligt. Når vi vurderer din bil, møder du op i vores afdeling, hvor din bil bliver undersøgt af vores bilekspert. Du ved, at du har fået den helt rigtige vurdering, da vi også gennemgår alt ekstraudstyr.

Vurderer
Book en aftale

Gratis online vurdering

Uforpligtende
ekspertvurdering

Sælg kun hvis du vil

1. Det skal du være opmærksom på, ved bilvurdering online

Gratis bilvurdering online

Når du forsøger at få en vurdering af bil online, skal du være opmærksom på de problemer, du risikerer at løbe ind i. Du skal tænke på, hvor præcis den vurdering du får online er. Det er usandsynligt, at en bilvurdering online kan give dig en nøjagtig vurdering, når din bil ikke er blevet vurderet personligt. Når du får en vurdering af bil online, indtaster du flere oplysninger om din bil, såsom model, biltype, transmission, årgang, med mere og disse oplysninger bliver anvendt til at beregne en pris på din bil.

Det er muligt at få et vejledende bud på din bil på denne måde, men det er umuligt at få en præcis vurdering. Du skal derfor være opmærksom på, at den pris du får online kan afvige markant fra den pris, du kan få for bilen når du sælger den.

Har du en ældre bil, er det også problematisk at få en bilvurdering online. Vurderinger online fungerer, ved at sammenligne din bil med andre biler af samme model og årgang. Det er derfor ikke muligt at vurdere biler, når der ikke er nok lignende biler på markedet. De fleste websites, der tilbyder online vurdering af bil, giver dig en bilvurdering gratis. Alligevel er der websites, som har gemte gebyrer, der kræver penge for at lave en vurdering, og det er ikke altid let at se, om en bilvurdering online koster noget. Normalt vil du først se at din bilvurdering ikke var gratis, når du modtager en regning på 400 - 550 kr.

Vikøberallebiler.dk

  • Tid: 30 minutter, inklusive testkørsel
  • Pris: Gratis
  • Nøjagtighed: Præcis vurdering af din bils aktuelle værdi
  • Service: Komplet, gratis service - kundeservice, omregistrering

Online bilvurdering

  • Tid: 5-10 minutter
  • Pris: Op til 559 kr.
  • Nøjagtighed: Kun et prisestimat
  • Service: Ingen

2. Få en bilvurdering gratis med vikøberallebiler.dk

Du slipper for problemerne ved vurdering af bil online, når du får en gratis bilvurdering hos os! Vores bilvurdering giver dig et præcist svar på, hvad din bil er værd, og vores service er altid helt omkostningsfri.

Vores erfaren bilekspert beregner en præcis værdi for enhver bil, også selvom den er gammel, og der ikke er mange lignende biler at sammenligne den med. Vi tilbyder vi en omfattende, professionel service og en personlig vurdering af din bil. Udover de sædvanlige oplysninger, som model, alder og kilometertal, tager vi også hensyn til din bils stand og dens ekstraudstyr, når vi beregner din pris.

Da vi har mere end 1.000.000 tilfredse kunder i Danmark og hele Europa, ved du, at du får en nøjagtig vurdering og den bedst mulige service. Det tager kun 30 minutter for vores bilekspert at undersøge din bil, og du får en pris på bilen kort efter undersøgelsen. Vi køber din bil på bare 24 timer og den pris, vi finder frem til under vurderingen, gælder også som vores købstilbud. Undgå problemerne ved bilvurdering online, og lad os vurdere din bil personligt, nemt og gratis.

Gratis bilvurdering på bare to trin