Ting der kan gå galt ved privat salg af bil

Overvejer du at sælge bil privat, som mange andre bilejere gør i dag. Men hvor meget ved du egentlig om privat bilsalg? Har du overvejet, hvad der kan gå galt? Vi oplyser bare nogle af de ting, du skal være forberedt på, når du vil sælge din bil privat.

Privat salg af bil er ikke uden risiko eller problemer, og du skal vide, hvad du laver, inden du går i gang. Har du styr på, hvordan bilen bliver omregistreret? Ved du, hvordan købere kan snyde med betalingen? Alt det og mere skal du have styr på, inden du overdrager din bil til den nye ejer.

Du undgår al risiko, når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk i stedet! Vi ved alt om at sælge brugte biler, og vi køber din bil på bare 48 timer og til en konkurrencedygtig pris. Vi garanterer et enkelt forløb, og et helt sikkert bilsalg. Når du sælger din bil til os, undgår du usikkerhed og stress, der hører til privat bilsalg.

Du skal være opmærksom på følgende ting, der kan gå galt, ved privat salg af bil. Det, du skal være mest opmærksom på, er muligheden for svindel, men der er flere ting, der kan give dig problemer. Det er derfor godt at vide lidt om dem, inden du indgår en handel.

Gratis onlinevurdering
  • Betalingen foretages senest dagen efter salget
  • Vores tjeneste er 100% omkostningsfri.
  • Ejerskiftet foregår nemt og sikkert i samarbejde med os og du får en bekræftelse

Salg af bil privat omregistrering, hvordan sørger jeg for det sker?

Ved salg af bil privat, står køberen for at omregistrere bilen. Køberen har tre uger til at ordne omregistreringen, men det er desværre ikke sikkert, at det sker til tiden. Når bilen står i dit navn, er det dig, der har ansvaret for den. Det vil sige, hvis køberen kører galt, får en bøde, eller kasserer bilen ulovligt, er det dig der hænger på udgifterne. Du ender også med at betale forsikringen for køberen, når de ikke omregistrerer bilen, og du ikke gør dit forsikringsselskab opmærksom på, at bilen er solgt. Det er derfor bedst for dig, at omregistreringen sker med det samme.

Når du sælger din bil til os, sørger vi for at omregistrere den med det samme. Du skal bare komme ind på vores indkøbsstation med din bil, og registreringsattest, så ordner vi resten. Vi tager os af alle omkostningerne i forbindelse med omregistrering.


Bilsalg privat, hvordan sørger jeg for for sikker betaling?

Du risikerer, at køberen vil prøve at snyde med betalingen. Der er flere forskellige betalingsmetoder, som bliver anvendt i forbindelse med et privat bilsalg, der ikke er 100% sikre.

Du skal være opmærksom på at Paypal og Western Union ikke er sikre betalingsmetoder, da du ikke ved, om der er dækning for beløbet. Det er rigtig nemt at forfalske en kvittering for overførte penge. Selvom køberen rent faktisk overfører pengene, ved du først, om der er dækning for beløbet efter et par dage. På det tidspunkt har du allerede overdraget bilen til køberen. Af samme grund bør du heller ikke acceptere checks som betaling.

Kontanter er problematiske, når det handler om større beløb. Du ved ikke, om sedlerne er ægte, eller hvordan du får pengene sikkert i banken. Den betalingsmetode, som er helt sikker er bankoverførsel. Her ser du pengene gå ind på din konto med det samme, og du ved, om der er dækning.

Når vi køber din brugte bil, betaler vi altid med sikker bankoverførsel. Vi begynder overførslen med det samme, og pengene står på din konto senest efter 4 arbejdsdage.

Angiv din bils data:

Slutseddel bil privat, hvordan får jeg lavet den?

Der er et hav af papirarbejde, der skal ordnes, når du vil sælge bil privat. Udover omregistreringen skal du også have en ordentlig slutseddel/købekontrakt på plads, inden du overdrager bilen til den nye ejer. Har du ikke en korrekt slutseddel, når du sælger bilen, risikerer du at køberen forsøger at opkræve penge for eventuelle skader eller mangler.

Undgå at stresse over papirarbejde, og få en fair markedspris, når du sælger din bil til os! Når vi køber din bil, er du ikke ansvarlig for noget papirarbejde. Vi forbereder en slutseddel, og tager os af omregistrering og betaling.


Sælg bil privat, det skal du også tænke på

Det er ikke kun efter bilsalget, at du kan støde på problemer. Husk på at du skal forhandle prisen med købere, ved privat salg af bil. Det bliver anstrengende, når du konstant bliver presset til at sænke prisen.

For at få den bedste pris for din bil, uden alt arbejdet, der hører til privat bilsalg, kan du sælge den til vikøberallebiler.dk. Vi giver den aktuelle markedsværdi for din bil, og du slipper for bekymringer om betaling og papirarbejde. Book en aftale i dag, og se hvor nemt bilsalg kan være!

Angiv din bils data: